Slogan Keyworks
zoeken

Chauffeur C(deeltijds) m/v - Heusden-Zolder

Functieomschrijving:

Als klantgerichte chauffeur met rijbewijs CE, sta je in voor de goede levering en afhaling bij onze klant. Je bent bereid de handen uit de mouwen te steken, zodat je onze gepoederlakte, en dus schadegevoelige goederen op een professionele manier kan leveren. Je bent het uithangbord voor ons bedrijf en jouw goede service zorgt voor tevreden klanten. Deze job is voor ongeveer 20u per week, meestal verdeeld over 3 vaste werkdagen, maar dit kan uitzonderlijk afwijken. Indien gewenst, kan dit aangevuld worden met uren in de productie.

  -> Indien je graag voltijds wilt werken kan het eventueel aangevuld worden met werk in de productie.
 

Je takenpakket:

- Laden en lossen van goederen
- Je werkt nauwkeurig met het oog voor kwaliteit

Jouw profiel:

- Je bent gemotiveerd om te werken en straalt dit ook uit
- Je bent discreet en klantvriendelijk
- Je bent bereid om af en toe af te wijken van het normale werkregime van 3 vaste dagen
- Je kunt vlot Nederlands, zodat je onze klanten te woord kan staan

Ons aanbod:
Als chauffeur CE kom je terecht in een technologische uitdagende omgeving en een open werksfeer binnen een stabiel en gezond bedrijf. Je ontvangt een marktconform salarispakket en opleidingen binnen de onderneming.

Onze kantoren
Facebook
Drupal website by Prosite © 2013-2020 | Design by Joumani