Slogan Keyworks
zoeken

PREVENTIE MECANICIEN (m/v) - Diest

Functie

Je staat in voor het uitvoeren van de werkzaamheden met betrekking tot het aanpassen, herstellen en preventief onderhouden van installaties op mechanisch vlak om een optimale werking van de productiemachines te waarborgen. Je zorgt voor de administratieve opvolging van de uitgevoerde werken. Daarnaast behoren volgende taken ook tot het takenpakket:

 Bedienen van apparatuur m.b.t. boren, slijpen, draaien, frezen, lassen en branden

 Je staat in voor het preventief onderhoud van de machines a.d.h.v. preventielijsten en stelt lijsten van ontbrekende machines op

 Noteren van de uitgevoerde werkzaamheden van de machines en de aard van de storingen in het software programma Ultimo

 Briefing aan collega’s onderhoud bij de ploegenwissels

 Plaatsen van bestellingen bij de verantwoordelijke magazijnier

Profiel

Je bent in het bezit van een technisch A2-diploma mechanica of bent gelijkwaardig door ervaring. Je beschikt over voldoende ervaring in de onderhoudssector. Je kan zelfstandig problemen oplossen en je bent flexibel ingesteld. In stresssituaties blijf je rustig en voer je mechanische herstellingen zelfstandig uit. Jouw analytische geest lost storingen op en stelt verbeteringen voor. Je bent gedreven en hebt een gezonde dosis ambitie en doorzettingsvermogen. Tenslotte heb je oog voor veilig werken.

Aanbod

Een boeiende uitdaging in een internationaal bedrijf met familiaal karakter. Je komt terecht in een innovatieve, vooruitstrevende en technische omgeving. Deze functie bevat vele mogelijkheden tot initiatief en groeikansen door onder andere permanente opleiding. De plaats van tewerkstelling is Assent, gelegen op de grens tussen Vlaams-Brabant en Limburg, ver van de dagelijkse files.

Interesse?

Stuur je cv naar limburg@keyworks.be

 

 

Onze kantoren
Facebook
Drupal website by Prosite © 2013-2020 | Design by Joumani