Slogan Keyworks
zoeken

Poetser persen (m/v) - Diest

POETSER PERSEN (nachtpost)

Functie

Je job bestaat uit het reinigen en preventief onderhoud van de persen en de werkplaats om de netheid, hygiëne en optimale werking in de productie te bevorderen. Je staat eveneens in voor het uitvoeren van algemene werkzaamheden binnen de productie en bent in staat om fysiek belastend werk uit te voeren.

Profiel

Je hebt een basis aan technische ervaring. Je bent stressbestendig, hebt zin voor verantwoordelijkheid en zelfbeheersing. Je kan zelfstandig problemen oplossen en je bent flexibel. Je bent gedreven en hebt een gezonde dosis ambitie en doorzettingsvermogen. Je denkt en handelt kwaliteitsbewust. Tenslotte heb je oog voor veiligheid, orde & netheid.

Aanbod

Deze functie bevat veel mogelijkheden tot initiatief en reële groeikansen in het kader van de verdere groei van de firma. U komt terecht in een aangename en boeiende omgeving met de nodige stabiliteit en werkzekerheid. Theuma biedt je een interessante job met toekomstmogelijkheden en een aangename werksfeer, een gedegen opleiding en loon in verhouding tot de toegekende verantwoordelijkheden.

 

Interesse?

Stuur jouw cv  t.a.v Sofie Eerdmans naar limburg@keyworks.be

of contacteer ons op 013/67 84 05

 

 

Onze kantoren
Facebook
Drupal website by Prosite © 2013-2020 | Design by Joumani